
telefon: +36 74/314-733
cím: 7100 Szekszárd, Kadarka u. 100.
koordináták: 46.3608, 18.703
Boraink
Vörös házasítások
Fehér borok
Rosé
Schieber Pince bemutatása
Közeli szállások
-
Belvárosi Mérey Luxus Apartman
7100 Szekszárd, Mérey u. 3.1/3.
Web: http://www.mereyapartman.hu/
+36 30/9750-537
-
Gyógygödör Vendégház
7100 Szekszárd, Csatári u. 70.
Web: http://szallasszekszard.hu/
+36 74/319-018
-
Hotel Zodiaco
7100 Szekszárd, Szent László u. 19.
Web: http://www.hotelzodiaco.hu
+36 74/511-150; +36 74/511-140
-
Nádasdi Kemencés Fogadó
7100 Szekszárd, Rákóczi utca 10.
+36 30/9468-565; +36 70/2455-055
-
PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar Kollégiuma
7100 Szekszárd, Mátyás Király u. 3.
+36 74/528-349; 06-74-528-327
Borászatunk nagy múltú 1978 óta működő vállalkozás. Immáron családi szőlőbirtokként Schieber pincészet néven, közel 30 hektáron foglalkozunk szőlőtermesztéssel, borkészítéssel. Szőlőbirtokunk a szekszárdi történelmi borvidéken, kitűnő fekvéssel rendelkező, Baranyavölgy-dűlőben találhatók, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Kékfrankos, Chardonnay szőlőfajták alkotják.
Különös figyelmet fordítunk a kiváló minőségű alapanyag előállítására, művelési rendszerünket környezetkímélő integrált termesztés technológia jellemzi.
Pincészetünk 3 pincéből áll, mely háromezer hektoliter tárolóteret rejt magában. Zömében fahordós érleléssel előállított, minőségi vörösborokat forgalmazunk.
Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Boraink megtalálhatók pincészetünkben Szekszárd Kadarka u. 100. szám alatt valamint a Tesco, Cora, Auchan áruházakban is.
Hitvallásunk: „A szekszárdi történelmi borvidéken való borkészítés múltja, kultúrája és jelene okán, olyan szakmai alázatot és elhivatottságot követel, amit nem meríthet ki egy egyszerű árutermelő ültetvény vagy egy élelmiszer előállító üzem leírása es fogalmi meghatározása. A borkészítés értékteremtést jelent, olyan metamorfózis eredményeként, amelyben a természet a kultúra, hagyomány es az emberi akarat illetve tudás van jelen egyedülálló szimbiózist alkotva.”