Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/data1/S5-333/szekszardiborut.hu/index.php on line 185

internet: http://www.tringaborpince.hu | e-mail: tringa@tringaborpince.hu
telefon: +36 74/319-426
cím: 7100 Szekszárd, Kerékhegy
koordináták: 46.3513, 18.6631

Boraink

Tringa Borpince bemutatása

Közeli szállások

  • Belvárosi Mérey Luxus Apartman

    7100 Szekszárd, Mérey u. 3.1/3.

    Web: http://www.mereyapartman.hu/

    +36 30/9750-537

  • Gyógygödör Vendégház

    7100 Szekszárd, Csatári u. 70.

    Web: http://szallasszekszard.hu/

    +36 74/319-018

  • Hotel Zodiaco

    7100 Szekszárd, Szent László u. 19.

    Web: http://www.hotelzodiaco.hu

    +36 74/511-150; +36 74/511-140

  • Nádasdi Kemencés Fogadó

    7100 Szekszárd, Rákóczi utca 10.

    +36 30/9468-565; +36 70/2455-055

  • PTE Illyés Gyula Főiskolai Kar Kollégiuma

    7100 Szekszárd, Mátyás Király u. 3.

    Web: http://www.igyk.pte.hu

    +36 74/528-349; 06-74-528-327

aborpincerol

Pincészetünk 2001-ben alakult Szekszárdon, kis családi vállalkozásként, mely 7 hektáron gazdálkodik, illetve további néhány hektárról dolgoz fel szőlőt. A birtok gerincét alkotó négyhektáros terület a feldolgozó üzemmel és pincével a város szélétől nagyjából egy kilométerre, a Kerékhegy tetején, festői környezetben található. A napsütéses órák magas száma, valamint a lösz talaj adottságai kiválóan alkalmassá teszik a vidéket, elsősorban vörösbor szőlők termesztésére. Pincészetünk is nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozik, Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is.

A borkészítés alapjául szolgáló szőlőt kifejezetten minőség orientáltan, magas tőkekorlátozással termesztjük, szüret után pedig modern, irányított erjesztés technikával készítünk belőle bort. Ezt követően fahordós pincénkben érlelődnek vörösboraink legalább egy évet, mielőtt palackba töltenénk. Filozófiánk szerint a fogyasztóval minél közelebbi kapcsolatra törekszünk, ezért elsősorban közvetlenül értékesítjük a borainkat a pincénél, illetve fesztiválokon, bemutatókon, ezen kívül borszaküzletekbe, borozókba, éttermekbe szállítunk. Pincészetünknél kialakított vendégfogadó épületben lehetőségük van a borkedvelőknek helyben kóstolni borainkat, illetve megismerkedni feldolgozó üzemünkkel.

Előzetes egyeztetés után bográcsos, sültes, vagy hidegtálas vacsorát is tudunk kínálni a borkóstoló mellé. Ha lehetőségük van rá, látogassanak el hozzánk családi, baráti társasággal!

Hol található a(z) Tringa Borpince?

Útvonaltervezés innen:

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/data1/S5-333/szekszardiborut.hu/index.php on line 1037

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/data1/S5-333/szekszardiborut.hu/index.php on line 1040